Servett ställ/ Napkin holder

Inlägget postat av: on June 27, 2014


Vi fick ett servett ställ från Barilla, det var bara ett problem med den… fula finger av tryck överallt på den rostfria plåten. Jag stansade ut Tim Holtz Sizzix Die COBBLESTONES Decorative Strip, klippte bort de raka kanterna och pusslade samman ett enhetligt mönster och limmade fast dessa. Därefter målade över med hemtillverkad Gesso (porslin vitt). Ramade in hjärtat med kul-lera, färgade in med Inka gold. För mycket av det goda kan vara helt underbart Svenska texter 2 V694, var en perfekt text till ett servett ställ och 3D monterat. Vallmo blommorna har jag gjort med två NS Punchar, även löven är från samma företag, de vita blommorna är ICA punchar. Placerade blommorna olika på de två sidorna…

****

We got a napkin holder from Barilla, there was only one problem with the … ugly finger prints everywhere on the stainless plate. I punched out Tim Holtz Sizzix Decorative Strip Die COBBLESTONES, cut away the straight edges and puzzled together a uniform pattern and glued them down on the plate. Then painted over with homemade Gesso (China white). Framed in the heart with fun-clay, colored with Inca gold. Too much of a good thing can be wonderful Svenska texter 2 V694, was a perfect text to a napkin holder and its 3D mounted. The Poppy flowers I’ve made with two NS Punchers, even the leaves are from the same company, the white flowers are ICA punchers. I placed the flowers different on the two sides.

IMG_6364
IMG_6394 IMG_6397 IMG_6400This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply