Tändsticksask / Box of matches

Inlägget postat av: on June 27, 2014


Här kommer en tändsticksask som skulle dekoreras med material från Välkomst påse, det var en av utmaningarna för söndagen. Jag glömde helt bort att jag gjort den, inte konstigt eftersom jag har problem med mitt minne, kom på det då jag  såg dem när jag skulle rösta… Temat var sommar så jag använde stämpeln   Vildafjärilar V171 och på askens sida stämplade jag med Scrap & Mixed mediakit 1 V741. Tändstickor är gjord av trä så ett trä mönstrat papper och en utskuren dekoration i trä passade perfekt!

***

Here’s a box of matches that we was going to decorated with material from  the Welcome bag , it was one of the challenges for Sunday at the Scrap event. I completely forgot that I had done it, not surprising since I have problems with my memory. I remember it when I saw them when I was going to vote … The theme was summer so I used the stamp  Vildafjärilar V171 and the box’s side I stamped with Scrap & Mixed mediakit 1 V741. Matches are made ??of wood so a wood patterned paper and a cutout decoration in wood fitted perfectly !

IMG_5882 IMG_5884 IMG_5885 IMG_5890
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Tändsticksask / Box of matches”

  1. Margreet says:

    Beautiful….love the swirl and the butterfly.

Leave a Reply