Tack / Thanks

Inlägget postat av: on February 27, 2014


Här kommer ett enkelt Tack kort med en underbar fjäril, det går helt enkelt att misslyckas med färgläggningen av den… den blir så fin var enda gång. Jag skulle gärna äga den mindre modell också, men de var inte ett par då jag köpte min. Den är sirlig med ändå lätt att klippa ut, utan att den faller sönder, antennerna får man klippa bort men de är enkla att måla dit själv.

****

Here’s a simple thank you card with a gorgeous butterfly, it not possible to fail coloring it … it turn out lovely every time. I would love to own the smaller model also, but they were not a couple when I bought mine. It is graceful but easy to cut , without falling apart, the antennas have to cut off but they are easy to paint yourself.

tack1 tack2

 

tack3
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Tack / Thanks”

  1. Tigerblomma says:

    Love it, love it, LOVE IT! 😉

Leave a Reply