Pop-up Påsk / Easter

Inlägget postat av: on February 27, 2014


Här kommer ett pop-up påsk kort där jag använt en stans från Elizabeth Craft Design som heter Lots of Pops designad av Karen Burniston. Det fanns många platser att placera saker på, så stansen lever verkligen upp till sitt namn :0)  Jag trimmade bort ramen runt kaninen och kycklingen samt några av äggen, de fick vara i förgrunden. Den lilla kycklingen placerade jag på mellan platån, han/hon beundrar vimplarna och kanske också de stora äggen, ytterligare en nivå högre och längre bak.

***

Here comes a pop-up Easter cards where I used a punch from Elizabeth Craft Design called Lots of pops designed by Karen Burniston. There were many places to put things on, so the die really lives up to its name : o) I trimmed away the frame around the rabbit and chicken as well as some of the eggs, placed them in the foreground. The little chicken I placed on the plateau, he/she admires banner and maybe also the large eggs, one level higher and further back.

pask1

pask3
pask2
Stämplar / Stamps:This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Pop-up Påsk / Easter”

  1. Tigerblomma says:

    Wow! This card is fantastic!

Leave a Reply