3D Steam Punk

Inlägget postat av: on August 27, 2013


Här kommer ett Steam Punk kort, stansade ut klockan och kugghjulen i mossgumi. Det bygger bra på höjden och skapar en härlig 3D effekt. De funkar bra att köra igenom stans maskiner, var lite orolig hur det skulle gå med de små kugghjulen, men det fungerade finfint. Försökte först att stämpla kugghjul på själva klockan och visarna i vitt, men det syntes alldeles för dåligt så avslutade istället med Inka gold. I min kapsyl ram har jag stämplat men en inch stämpel från V720 Inch kitet.  Jag hade tänkt att använda Splashbakgrund stämpel till bakgrund, passa bra ihop med färgstänken i kapsyl ramen… men glömde utav det och när så klockan var fastlimmad var det liksom försent, så jag fick måla dit dem förhand (akrylfärg). Kugghjulen runt kanterna kommer också från Inch kitet. Rosen knopparna har jag gjort själv, de och klockan har fått daggdroppar på sig (3D glaze). Täckte hela motivet inuti kapsylen med 3D glaze som om det fanns ett glasskiva där, men det syns tyvärr dåligt på bilderna som jag tagit…

****

Here’s a Steam-punk card , punched out the clock and gears in moss gumi . It builds up great height (3D effect) and works well int the die cut machines. I was a bit worried how it would work with the small gears , but it worked just fine . Tried first to stamp gears on to the clock in white, it didn’t show as well as i liked it to do so added some Inca gold instead. In my cap frame I stamped an inch stamp from V720 Inch kit. I had intended to use the Splash Background stamp in the background to go with splashes in the cap frame … but I forgot it… and when I remembered it the clock was glued solid to the paper, so I had to paint them by hand  (acrylic paint) . The gears around the edges are some the same Inch kit. The rose buds , I have done myself , and the clock and the roses and the leafs has got dew drops on them ( 3D glaze ). Covered the entire subject within the cap with 3D glaze as if there was a sheet of glass there, but it appears unfortunately bad in the pictures I have taken …

 

IMG_8952

vilda03-1
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply