Art journal Citat/Quote

Inlägget postat av: on May 27, 2016


Testade min nya stencil eldflammor och min egna som jag tillverkade från en Tim Holtz stans.  Tanken var att se skulle vara sotflagor. Jag testade även mina nya Wink of Luna pennor guld och koppar på eldflammorna, efter som jag inte blev nöjd med dem gick ja på dem med vit gel penna. Sotflagorna fick också en vit kontur med samma penna… Helt plötsligt såg jag kelp (sjögräs) istället för flammor och då blev citatet för sidan sol klar “Bara döda fiskar flyter med strömmen”  Att alltid göra som alla andra är inte framgångsrikt…var dig själv lek och plaska. 

I tested my new stencil with flames and my own stencil that I made from a Tim Holtz die. The idea was that it was flames and soot flakes. I also tested my new Wink of Luna pens gold and copper on the flames, I was not so happy with them so I went around them white a gel pen. I did the same with the soot flakes  . . Suddenly I saw kelp (seaweed) instead of flames and then the I new right way what quote this page was going to have Only dead fish go with the flow’ To always do what everyone else is not successful. . . be yourself, play and splash.

Flicka med blombukett och Fiskekille V836

2016-05-15 22.18.30 2016-05-15 22.18.44

Marie vilda banner
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply