Blomster älva/ Flower elf

Inlägget postat av: on July 25, 2015


Jag har bytt dag med Caroline, så idag blir det jag som skall inspirera er alla Vilda Stamps vänner! Här kommer ett kort där jag utgick från dekorations tejpen av textil som jag fyndade hos ICA (3 rullar i olika mönster för 10:-) Rosa -Vitt – Grönt.

Alla stämplarna kommer från kittet Kit med blomsterälvor A5 V656 och är utklippta och 3D monterade.  Bakom älvan har jag använt Stained Glass Dies – Fantasy Flower 2 stans. Den tunna ramen ligger ovanpå (det syns lite dåligt på bilderna) jag har embossat med ett hexagon mönster, där jag färgat in några av dem i olika nyanser av rosa. Valde samma gröna nyans som det små gröna blommorna på tejpen… sedan balanserade jag upp kortet med gröna hörn (Cherry Lynn).

I have changed date with Caroline, so today it will my turn to inspire all of you Vilda Stamps enthusiasts!  This card started with a decoration tape (textile) that I found on SEAL (3 rolls in different patterns $1) Pink-White-Green that set the tone for the card.

All the stamps come from Kit med blomsterälvor A5 V656 and is cut and 3D mounted.  Behind the fairy, I’ve been using Stained Glass Dies – Fantasy Flower 2 die. The thin frame is monted on top of the base (it poorly showing at the pictures) I have embossed with a hexagon pattern, that I colored in some of them in various shades of pink. I die cut in the same green color that the small green flowers on tape … then balanced I up the card with some green corner (Cherry Lynn).

 

2015-07-17 16.40.042015-07-17 16.39.58

2015-07-17 16.39.47
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply