Label Flap Triple Fold card

Inlägget postat av: on March 27, 2015


Det här kortet hittade jag inspiration till från YouTube (Dawn Griffith). Jag embossade mitt lock och färgade in mönstret med olika gel pennor. Den stora utsmyckningen är en barn ring som jag hittade i mina gömmor, tyckte den passade bra där. Cardstock en sprack lite…så inte så snyggt ut så jag döljande det med glitter tejp, den här tejpen har så dålig vidhäftning så man måste använda lim för att den skall sitta kvar. Placerade en orange i mitten på det mönstrade papperets mönster så de blev till små blommor. Orange är inte min favorit färg så jag såg min chans att bli av med de få som jag av någon anledning hade, men i kombination med det rosa pappret fick de en nästan guldton/mörkgula. Fjärilen har jag hör och häpna färglagt med Copic 🙂 medan jag använde gel pennor till kameran. De här två text stämplarna tycker jag passar så bra ihop! Jag valde att ha en vit  del för att kunna skriva en egen hälsning. Jag ville att kortet skall vara väl försluten, så detta löstes med två magnet snaps.

I found inspiration for this card from YouTube ( Dawn Griffith ) I embossed my lids and colored the pattern with different gel pens. The the big ornament  is from a child ring that I found in my stash, thought it fit well there. My cardstock  got flaky on two of the score lines … so to save it  I covered them  concealing it with some glitter tape , this tape has so poor adhesion so you have to use glue ti for it to stuck to the paper. I placed some orange bling in the middle of the patterns on the patterned paper, so they turned into some small flowers. Orange is my favorite color so I saw my chance to get rid of the few that I for some reason had, but in combination with the pink paper they got an almost golden-tone/dark yellow. The butterfly I have lo and behold colored with Copic 🙂 for the camera I used gel pens.  These two text stamps  fit so well together ! The most important is not where you come from – but where you are going. (Translation from Swedish). I chose to have a white part to write your own greeting. I wanted the card to stay well closed , so I used  two magnetic snaps.

Stämplar/Stamps:

2015-03-13 13.51.122015-03-11 18.13.152015-03-11 18.13.28

2015-03-11 18.13.322015-03-11 18.13.47

Instruktioner / Instructions

score

Scor

cut

Cut

diecut

Sandwich in die cut machine

 
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Label Flap Triple Fold card”

  1. Astrid G says:

    thats great thanks for the instructions.
    Hugs Astrid

Leave a Reply