Kuligt tomtekort

Inlägget postat av: on November 29, 2014


Hej hej!

Då var det dags för dagens tredje inlägg och det blir ett julkort fullt med maskeringsteknik.
Tro det eller ej, men på detta kortet har jag endast använt fem olika stämplar, tomten med svampar och paket från V696, stenen V815, paketet V188, texten V273 och trädet med grenen från V817. Stammen bakom tomten har jag ritat dit för hand genom att göra en lång linje som utterkant och sedan många små streck som struktur. Julkulorna har jag stämplat dit genom att stämpla med en pennkork och sedan rita dit en hållare och ett snöre till varje. Kortet är färglagt med distressfärger och snöeffekterna är gjorda med vit gelpenna och embossingpulver.

PICT2321;E

Tack för titten!
Lämna gärna en kommentar och låt mig veta vad du tycker om kortet.
//Tina
This post is posted by Tina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

2 Responses to “Kuligt tomtekort”

  1. Sinikka says:

    Oj oj, vilket underbart fint kort

  2. Marie /bat3 says:

    Underbart kort! ????

Leave a Reply