Pop-up kort / Christmas cards

Inlägget postat av: on September 27, 2014


Här kommer ett Pop-up julkort skapat med Sizzix Pop ‘n Cuts magnetic insert dies som heter 3D Wavy Frame. Här tänkte jag först bara använda en Vilda Stämpel för en gång skull… men det var omöjligt. Jag ville få lite vävd struktur på mattan som ligger under skylten… så det blev en lista med stämplar som vanligt :o)
Here comes a pop-up Christmas cards created with Sizzix Pop ‘n Cuts magnetic insert dies called 3D Wavy Frame. Here I thought I’d just use a one Vilda Stamp for once … but it was just impossible. I wanted to get some woven structure on the mat lying under the sign … so I now has a stamp list one again :o)

IMG_7167 IMG_7169 IMG_7171
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply