Present ask / Gift box

Inlägget postat av: on August 27, 2014


Present ask med en massa 3D effekter! Asken är dekorerat med tejp, guld penna, air-brush, kapsyl och flera oilka die cuts. Kapsylen har först fått ett lager med UTEE guld men även guld glitter (smält samman). Fjärilarna har fått rosa flocking och alla de svarta kugghjulen som fått 3D glaze

****

Gift box with a lot of 3D effects! The box is decorated with tape, gold pen, air -brush, and several different die cuts . The cap has first been given a layer of UTEE gold and then some gold glitter ( merged ). The butterflies have given some pink flocking and all the black gears some 3D Glaze.

Inch kitet V720

IMG_7085 IMG_7086 IMG_7087This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply