Win stamps from the secret kit

Inlägget postat av: on February 21, 2011


Denna vecka har vi fått sponsring av Vilda Stamps.
Deras hemliga textkit blev en stor succé och många missade att beställa. De går inte längre att köpa. Nu kan ni få chansen att vinna dessa eftertraktade stämplar. Denna gång är det två stämplar från det engelska kitet.

Skissutmaning hos Milo & Anna på “Fruarna Lilja”.

    This week we are sponsered by Vilda Stamps.
Vilda Stamps released two secret textkit who was a success and a lot of people wanted to order these. But you can no longer get a hold of them. But they have been so generous to let you win some of the stamps. This time it’s two stamps from the english textkit.

Sketch challenge at Milo & Anna on “Fruarna Lilja”.
This post is posted by Vilda Crew


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply