Ljuslykta / Tealight holder

Inlägget postat av: on June 15, 2014


En av utmaningarna på Vildas Träff  var att dekorera en ljuslykta…och så här blev min! Den fick flest röster (det har aldrig hänt förut på en träff… så enormt ROLIGT!!!) jag fick en fin choklad medalj och fick bli först att botanisera på pris bordet. Jag valde en bunt med mönstrade papper, segelbåtar såg lovande ut… med de andra var ännu finare!!! De var en sponsor gåva från Pion Design och kollektionen heter Shoreline Treasures.

Jag stämplade med svart StazOn på glaset med en stämpel från Scrap & Mixed mediakit 1, V741 och med material från välkomst påsen, förutom spetsen, bandet, tråden blommorna och bladen som jag hade med mig till träffen. Alla blommorna har jag förövrigt gjort själv från utstansat material, på min YouTube kanal kan du några instruktions filmer hur jag gör mina egna rosor m.m.

****

One of the challenges at Vilda Scrap event was to decorate a tealight holder… mine turned out like this! It received the most votes (that has never happened before on a scrap event … I’m so enormously HAPPY!!!) I got a nice chocolate Medal and the first to browse on the price table. I chose a bundle with patterned paper, the fist papper with a sailboats looked promising … the others was even nicer!!! They were a sponsor gift from Peony Design and collection called Shoreline treasures.

I stamped with black StazOn onto the glass with a stamp from Scrap & Mixed Media Kit 1, V741 and with materials from the welcome bag, except from the lace, ribbon, pearl thread , thread the flowers and leaves which I had with me to event. All the flowers have I made myself from cut out materials, on my YouTube Channel, you can a few instructional videos how do I make my own roses, etc.

IMG_5916 IMG_5920 IMG_5926
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

2 Responses to “Ljuslykta / Tealight holder”

  1. Margreet says:

    So wonderful!

  2. Dunja says:

    Your Tealight Holder looks stunning. It’s a great Idea, thank you very much for the Inspiration Marie <3

    Hugs, Dunja

Leave a Reply