Something Wonderful

Inlägget postat av: on April 27, 2014


När jag gjorde ett par medaljonger till ett annat kort med hjälp av krymp plast, då blev jag sugen att stämplar upp de här svamp husen och krympa dem. Jag gjorde även en bakgrund till husen även det i krymp plast, med en text stämpel som jag fick stämpla tre gånger bredvid varandra.

When I did a few charms to another card, using shrinking plastic. I got an eager to stamp these mushroom houses and shrink them. I also did a background to the houses also in shrink plastic, with a text stamp I had to stamp three times next to each other.

IMG_5292 IMG_5296 IMG_5306

 
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

4 Responses to “Something Wonderful”

  1. Sinikka says:

    WOW!!! Stor gillar detta. 😀

  2. Scraptroll says:

    åh vad snyggt det blev! Vad använder du för dyna o pennor när du stämplar/färglägger?

  3. Strazon och vanliga färgpennor med trä runt om, billiga barn pennor.

Leave a Reply