Påsk Ägg / Easter Egg

Inlägget postat av: on March 27, 2014


Här har jag gjort ett påsk ägg efter en mall som jag hittade på Internet. Locket har jag pyntat med en massa olika Påsk stämplar, eftersom basen är i en aprikos/rosa nyans fick jag bleka delar av motiven. Svamparna målade jag med akvarell efter blekningen. Den franska liljan är en mask som jag embossat i först i ljus gult sedan i guld. Alla blommorna har jag skapar från olika stansar…

Länk till mallen jag följde hittar du på min blogg

****

Here I have done an Easter egg for a template that I found on the Internet. On the lid I have decorated with a lot of different Easter stamps, because the base in an apricot/pink color I got to bleach parts of the motif. The mushrooms I painted with watercolor after bleaching. The French Fleur-de-lis is a mask that I embossed first in light yellow and then in gold. All the flowers have I create from different punches…

Link to the template I followed can be found on my blog

 

IMG_4814IMG_4817IMG_4819IMG_4821IMG_4823IMG_4825

 
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply