Pepparkaksgubbar / Gingerbread Boys

Inlägget postat av: on November 10, 2013


Jag stämplade upp pepparkaksgubbarna på ett brunt papper, klippte och skar ut dem dekorerade dem med liquid pearl i olika färger samt med olika embossing pulver (hatt holografisk) (flugorna, ljusblått, guld och vinrött) men även med vit gel penna och glitter penna.  De är 3D monterade med distans tejp. Skylten har jag embossat med clear  använde färgstänk stämpel för att skapa (vitt snö) och den stora texten med rött, därefter färgade jag in med Distress Ink. och glitter mist, avslutade med en tunt lager med 3D glaze över hela ytan. Bakgrunden är ett ljusblått mönstrat papper med vita prickar (snö) stämplade med en flourish samt en med  små blad (brunt och moss grönt) fyllde i krumelurerna med en glitter penna. Snön är två oilka stansar, glitter lim och liquid pearl. Pepparkakorna måste ha ett hus att bo i (akvarell målad) och en massa med snö i drivor, dessa skapade jag genom att riva och montera papperna omlott och för att framhäva effekten ytterligare genom att också använda puffy paint (både på marken och på huset). Husets fönster har också fått 3D glaze = fönsterglas.

****

I Stamped up the gingerbread boys on  a brown paper , cut them out decorated them with liquid pearl in different colors and with different embossing powder ( hat holographic ) (bows, light blue, gold and burgundy ), but also with a white gel pen and a glitter pen. They are mounted with 3D foam tape. The sign I started embossed with clear after I stamped the text with a splash stamp to create ( white snow) and the large text in red , then I colored in with Distress Ink . finished it off with a thin layer of 3D glaze over the surface. The background is a light blue patterned paper with white dots (snow) I stamped the edges with a flourish , and small leaves ( brown and moss green ) filled in flourish with a glitter pen. The snow is made with two different punches and some  glitter glue and liquid pearl. The Gingerbread boys must have a house to live in (water colored) and a lot of snow. The Snow I created by tearing and assemble the papers overlap and to enhance the effect further by also used puffy paint (both on the ground and in the house). The house windows has also received 3D = glaze as window glass.

Svenska Jultexter

Pepparkaksgubbar

Kvistar kit

Stenswirl

Hus

 

p-gubbar1

p-gubbar2

p-gubbar3

p-gubbar4

p-gubbar5

p-gubbar6
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply