Halloweentag

Inlägget postat av: on September 17, 2013


Om 1 ½ månad så är det Halloween så mitt första inlägg idag är en Halloweentag.

DSC_0066-

Mönsterpapperet kommer från Fancy Pants Design, Oct 31.

DSC_0070

Ramen under motivstämpeln har jag först färgat in med Distress Stain, Dusty concord. Sen har jag embossat med Inkidos Chunky crystals, klar, och Distress embossing powder, black soot. Bakgrunden bakom pumpan så är först torrembossad med en embossingfolder. Färgat in den med Distress Ink, spiced marmalade och embossad med ett oranget pulver.

DSC_0069-

Motivstämpeln, V557, har jag färglagt med Distress Markers.

DSC_0072-

Övrigt så är det en acrylbit som är  limmad ovanpå en liten bild, rhinestones, blomma, stickles och band.

Kika in lite senare idag igen så får du se ett till inlägg från mig.

Tills dess ha det bäst!

Kram Lousan
This post is posted by Lousan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Halloweentag”

  1. Sari says:

    kul att ngn mer än jag gillar halloween :-).

Leave a Reply