Scrappad lampskärm

Inlägget postat av: on July 14, 2013


Jag hade två lampskärmar som jag tyckte var väldigt trista och eftersom jag inte ville använda de som de var så tänkte jag testa att stämpla på dem. Jag använde vanlig stämpeldyna och det gick bra men nästa gång jag stämplar på tyg ska jag prova någon tygfärg istället, motivet bleks efter ett tag när de står i solen med vanlig dyna.

Kamerastrip var den stämpel jag använde då skärmarna står i tv-rummet 🙂
Lite svart band och några blommor/blad fick också pryda skärmarna.

Kanske det är någon som stämplat på tyg som vet någon bra färg att använda till mitt nästa projekt?

20130712-184918.jpg
This post is posted by Christina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Scrappad lampskärm”

  1. Eva says:

    Det var ju fiffigt !!!

Leave a Reply