ATT STÄMPLA I UTEE OCH PÅ KRYMPPLAST

Inlägget postat av: on June 5, 2013


Jag drog på ett tjockt lager modeling paste över en tegelstenväggs-stencil och lät torka i några timmar. Ytan fick en gummiliknande känsla. Sen tejpade jag fast olika sorters  gem och täckte allt med självhäftande aluminiumtejp. För att bryta  mönstret, valde jag att måla allt med vit akrylfärg denna gång. Jag  brukar ju måla med svart i vanliga fall.

Jag målade även ryggen, då den annars hade visat vad för slags matprodukt  jag gjort pärmen av… Det är lite slarvigt gjort, men det är också  avsikten :-).

Till bakstycket tog jag en bit tjock wellpapp – för att öka stadgan i boken :-).

När den vita akrylfärgen torkat, drog jag med svart akryl (på en bit  kökssvamp) över de förhöjda delarna. Då fick jag fram mönstret  finfint… Och sen fick jag lust att stämpla i utee. Jag smalt svart utee i min  melting pot-panna och sen hällde jag det rätt över boken. Jag hoppas att det sitter kvar där av sig själv… Här hittar du en massa sköna utee-produkter.

Jag hade förberett min stämpel med versamark-stämpeldyna – så att den  skulle lossna lättare från den varma smälta plasten. Jag höll motivet i  plasten i kanske 30 sekunder och lyfte sedan loss den.

När det kallnat, vilket det gör på bara någon minut, smetade jag på lite  guld-inka gold-skimmerpasta.  På så sätt får jag fram motivet på ett bra sätt.

Jag ångrade mig med färgvalet och smetade på platinumfärgad inka gold-pasta på det guldiga istället. Här hittar du flera inka gold-skimmerpastor. Här ser du motivet riktigt bra :-).

Dream as if you would live forever. Live as if you only have today.

Och sen var det dags att leka med krympplast, utstansade former, staz-on-stämpeldyna, melting pot och embossingfön :-). Jag stansade ut klockan med Pocket watch frame (Tim Holtz)… och de andra två formerna med en Styled Labels från Tim Holtz. Här ser du allt i normalstorlek… När man haft riktigt bråttom måste man stanna upp och vänta på sin själ. För mycket av det goda kan vara helt underbart. Today I love you more than yesterday, but less than tomorrow.

Och här ser du hur små de blev efter jag jag smultit dem.

Jag använde Rangers embossingfön  Heat it craft tool. Jag tog en akrylkloss och plattade till allt när jag såg att formen inte krympte mer. Jag gjorde hängen av dem, genom att fästa dem i vitt snöre i bokens spiraler.
This post is posted by Sari


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “ATT STÄMPLA I UTEE OCH PÅ KRYMPPLAST”

  1. wibsche says:

    this is amazing!

Leave a Reply