Mothers Day and Butterflies.

Inlägget postat av: on May 26, 2013


bloghop 001

 

bloghop 032

 

Today is Mothers day and I create a card to some mother? I have use lot of stamps from a kit V656.

Had coloring it whit my Spectrum pens.

Fjärilar 001

 

Jag älskar fjärilar och tycker de är så effektfulla så jag blev tvungen att göra något med dem.Ett kort blev det och fjärilarna har jag klippt ut själv och embossat lite för att få lite mer effekt.Spröten har jag klippt ut från en stans.Texten är helt underbar och passar bra till kortet tycker jag

 
This post is posted by Carina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Mothers Day and Butterflies.”

  1. Marina says:

    Absolutely gorgeous 🙂 🙂 🙂 !!!

    Hugs,
    Marina

Leave a Reply