Påskägg!

Inlägget postat av: on March 29, 2013


Imorgon är det ju Påskafton! Och det betyder påskägg!

Jag startade med ett helt vanligt påskägg som jag täckte med Gesso och sedan sprayade med Dylusions-sprayer.För att göra lite mönster och en fin effekt så har jag duttat gesso genom en stencil och glittrat med stickles. Jag har även kladdat gesso och inka gold lite överallt.
Dekorationerna blev lite blandat och insidan riktigt fjädrig!

Stämplarna jag änvänt är: v277 och v732

PICT0155 PICT0157

Tack för titten!
// Tina
This post is posted by Tina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

4 Responses to “Påskägg!”

 1. Chruss says:

  Vilken lyster och vilka härliga pigga vårfärger!

 2. wibsche says:

  what a lovely idea!

 3. Sari says:

  sicka fina påskägg!

 4. Marina says:

  Beautiful egg! I love the vibrant colours.

  Hugs,
  Marina

Leave a Reply