Vintage kort med “lagrad” stämpel.

Inlägget postat av: on January 29, 2013


Hej allihop!

Idag så tänkte jag spinna vidare på en av mina nya favoritstämplar. I mitt förra inlägg visade jag er en tag med samma stämpel och när jag skapade tagen så fick jag idén till detta kortet.Jag insåg att stämpelmotivet är perfekt för att dela in i flera lager och bygga på höjden (se bild nr.2), detta ger djup åt bilden och en härlig effekt. Motivet är färglagt med distressfärger och pen nibs. Bakgrundspappret kommer ifrån ett journal card-kit från Prima, det är dekorerat med vit penna, glitterlim och en rub on ifrån Kaisercraft.
Som text har jag använt en tuff grattisstämpel, alla stämpelmotiv är stämplade i Archival ink – Jet black. Och som pricken över i:et gick jag lös med fina pärlor.

 PICT0123PICT0119
Tack för titten!
//Tina
This post is posted by Tina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

3 Responses to “Vintage kort med “lagrad” stämpel.”

  1. Christine S says:

    Aaa, bra idé 🙂 Tack för inspiration!

  2. MezzaNotte says:

    Wow, så fint du fått till det med stämplarna !

Leave a Reply