Bandana technique 2….

Inlägget postat av: on November 11, 2012


Here comes the second tag….This one is a bit ironic. Maybe not the “get well” tag I would give my grandma, but lot of my friends that also have a ironic wiew of some things in life would appreciate it.

In this tag I´ve also used a bunch of stamps. As the post before the skull in the middle is from the inch kit V720. The text “Krya på dig” (get well) is V499, and the gears are from the gear kit V467. And finally the swirl is V540.

Untill the 11 of december a wish You all well!

//Kasia
This post is posted by Kasia


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

7 Responses to “Bandana technique 2….”

 1. Birgit says:

  Hehe, nej kanske inte till mormor… Men en kompis med sinne för humor skulle garanterat uppskatta den!

 2. Nick says:

  Tror säkert det finns lite coola tanter runt omkring oss som skulle kunna uppskatta denna! Otroligt snygg färgsättning!

 3. Anette says:

  Så häftigt och vilka läckra färger!

 4. Lotta says:

  Shit vad snyggt!!! Älskar alla läckra färger. Vad använder du för vit penna till detta? Har testat att göra så här med, men min vita penna är inte bra….det är precis som om färgen fastnar på spetsen på pennan…Riktigt irriterande! Du har verkligen fått till det på ett läckert sätt.

 5. Heike Kohnen says:

  wow, wonderful effect.

  xxx Heike

 6. Kasia says:

  Tack till er alla för den snälla och uppmuntrande kommentarerna! Lotta, jag använder Uniball Signo. Det blir inte helt vitt utan skiftar lite i den färgen man har under med det syns knappt. Tycker den fungerar bäst!

Leave a Reply