Jul påse

Inlägget postat av: on October 30, 2012


Idag tänkte jag visa upp en påse som jag altrat. Jag har tänkt göra såna här påsar till mina barns alla fröknar som dom har på skolan och på fritis. Så ska vi fylla dom med nåt roligt och så ska dom få dom som en liten julpresent.

Här är framsidan där alla stämplar utom stjärnorna kommer från olika julkit. Älskar denna amarylis-stämpeln.

Baksidan, där jag embossat denna fina stämpel.

Det var riktigt kul att altra denna påse, jag gör ju nästan alltid bara kort. Men det är kul att göra nåt annat ibland. Så nu ska det bli kul att fortsätta med resterande 7 påsar, det lär säkert bli nån mer här i denna blogg då Vilda stamps har så härliga julstämplar.
This post is posted by Lotta


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

4 Responses to “Jul påse”

  1. Anette says:

    Åhhhhh, så fint!

  2. Skitsnyggt… man blir riktigt pysselsugen…

  3. Marianne says:

    Åh så tjusig påse, man kanske skulle ta och göra en sån här…hmm 😉

  4. varje gång jag ser en dekorerad julpåse, blir jag påmind om att jag vill göra egna… tack för påminnelsen… och vad fin den är!!!

Leave a Reply