ETT HALLOWEENDEKORERAT STEARINLJUS

Inlägget postat av: on October 5, 2012


När jag fick syn på den finfina döskallestämpeln i Vilda Stamps underbara inchies-kit (v720), var jag ju bara tvungen att gör något annorlunda. Jag hade dagarna innan provat att stämpla på servett och sedan värmeföna det på stearinljus, varför mina tankar vandrade åt det här hållet denna gång.

 

Jag valde att färglägga ett utstansat spellbindersmotiv (labels twenty-five) med gröna distress ink-färger.

 

 

För att få stansmallen att sitta kvar på ljuset, satte jag dit en wellpapp-korsett.

Jag stansade hål med min crop-a-dile och satte fast öljetter med 3/16-hål med samma verktyg.

Sen trädde jag ett band genom hålen.

 

 

 

Jag dekorerade framsidan med både kugghjul och blommor, som jag sedan sprayade efter att de var ditlimmade. Jag har också torrembossat några av kugghjulen med s k torrembossingkuvert och sedan färglagt dem med både distress inkdynor och inka gold-skimmerpasta.

 

 

 

 

Här ser du också en finfin halloweentextstämpel med två fladdermöss (v564).

 
This post is posted by Sari


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “ETT HALLOWEENDEKORERAT STEARINLJUS”

  1. Heike Kohnen says:

    very sylish creation – love it

    xx Heike

Leave a Reply