Scrapkärring!

Inlägget postat av: on August 28, 2010


En scrappande kärring som tycker som jag, att scrapplivet är en Saga.Ett häfte att ge bort till en likasinnand person.Perfekt att lägga lite slantar i till diverse scrapprylar.Skulle nog själv vilja ha en sådan.Dock med “kite” mer innuti
This post is posted by Carina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

4 Responses to “Scrapkärring!”

 1. Maria K says:

  Kul ide 🙂

 2. Liwill says:

  Hon är helskön! Det är ju så lätt att hitta på saker till en scrappare, så perfekt idé med en stämpel till medföljande kort/tag.

 3. Hi hi, kul! Superfint också!

 4. NHL says:

  Stämpeln är så charmig 🙂
  Kul med ett inspirationsalster i lite färg! Jag slutade följa bloggen pga att det bara var så mycket brunt och dystra, dämpade färger hela tiden. Vart och ett är alla alster här verkligen superfina och av en enormt hög klass, extremt inspirerande var för sig och så duktig kommer jag själv ALDRIG bli! men det blev så enformigt med samma typ av färger hela tiden. Jättekul att se något som bryter, för då uppskattar jag de andra mer också- de blir att framhäva varandra. Ögat piggas upp av brytningarna, liksom 🙂
  Jag slutade att följa Designats blogg också. Där var det mycket färg, men det var samma stil på alla alster. Inget som bröt och vände till det och då blir det oinspirerande till slut= inte sugen på att handla.
  Carina- det här alstret piggade upp mig 🙂
  Nu när det är så många DTs här så ska jag hålla ett öga på bloggen igen, för det verkar spännande 🙂

Leave a Reply