Ännu ett Julkort

Inlägget postat av: on September 1, 2022


Tema Jul

Här har jag använt stämpel från V756 “tomtekit” se här.

Om du vill veta mera hur jag har gjort detta kortet samt vilka kombinationer av Copic jag har använd så kika gärna in i min blogg Lindlands pyssel se här.

Visst har ni sett alla nyheter som Vilda Stamps har släppt, om inte så se här. Det är bara att “löp & köp” som vi säger här i Sverige, fniss… Jag har i skrivande stund suttit och gjort iordning massor av gobitar som jag kommer bjuda er på med härliga alster och inspiration. Som ni säkert förstår av bilden så kommer kommande av mina bloggdagar ha just temat; jul. Jag älskar att göra alster med just jul tema, jag bjuder er på en “sneak peak” här…

Tack för att du tittade in.

Kram Linda
This post is posted by Linda


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply