Slimline kort med jultema

Inlägget postat av: on August 25, 2022


Dagens inlägg med stämpel Julstrumpor & tillbehör V830

Idag bjuder jag på ett slimline kort med jultema.
Jag älskar att göra julkort och framförallt färglägga härliga stämplar, samtidigt vill jag även säga att just färglägga  rött  med Copics är lite “hatkärlek” för min del då det väldigt enkelt kladdrar och blir inte så bra alla gånger.
Jag tränar och tränar just med röda kulörer då jag tycker det är fantastiskt härligt med rött och just till jul är jag lite gammaldags och vill gärna använda just röd i många av mina alster.
Vad jag har kommit på är att det går bra att “fuska” genom att använda en grå ton på de mörkaste ställena om man inte vill ta en riktigt mörk röd som kanske lätt blöder/kräks ur pennan som jag brukar kalla det. (va noga med att ta av båda korkarna på pennan för att minimera att det händer)
Jag utmanar dock mig själv numera för att träna att bli vän med även röda toner så jag försöker att använda även de mörkaste så ofta som möjligt.
För att se vilka kombinationer av Copic jag har använt samt lite mera hur jag har gjort besök och prenumerera gärna på min blogg:
Jag har använt:
Vilda Frimärken: Julstrumpor med tillbehör V830 se här.
Hoppas att du blev inspirerad och vill pröva något liknande eller kanske tom samma upplägg med detta härliga stämpel kit.
Tack för att du tittade in, jag återkommer nästa torsdag med ett nytt inlägg.
(om du önskar se något speciellt är du varmt välkommen att önska det i kommentarer)
Kram LindaThis post is posted by Linda


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply