Time Flies

Inlägget postat av: on July 31, 2011


Thank you Maiden for your arts in July!
We are so happy that you´ve been designed for Vilda!
// Vilda Crew

En mycket passande rubrik för dagens inlägg hos Vilda Stamps. Det är nämligen mitt sista… 🙁 Attans vad tiden har gått fort – vips så har en månad och hela FEM alster gått! Jag kommer dock såklart fortsätta skapa en hel del med stämplarna – jag råkar nämligen ha en hel del! 🙂

Kortet jag skapat idag är till min ”familj” i USA. Jag var Aupair åt en familj med två barn när jag var 19-20 år och vi har fortsatt hålla kontakten hyfsat bra – trots att det nu gått hela 16 år sen jag var där! Snacka om att ”time flies” 🙂 När jag blivit miljonär på lotto så ska jag åka å hälsa på dem igen – tills dess så får jag och dem nöja sig med kort! 😉

Texten ”Time flies” är så himla fin – jag har sedan fångat upp fjärilstemat i både papper och stämplar:

Metallöv och maffig blomma, lite spets å ett matchande papper från websters page

På tagen har jag stämplat med en av de läckra stämplarna från det hemliga kitet med ”Steampunk” stämplar. Kitet går inte längre att köpa men det finns en egen kategori för andra snygga steampunk stämplar inne i shopen! 🙂

Det var allt för mig för Vilda Stamps! Tusen tack för förtroendet – och tack till alla som lämnat snälla kommentarer både i Vildas blogg och i min egen! 🙂 Massa kramar, Maiden
This post is posted by GuestDesigner


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

3 Responses to “Time Flies”

 1. Lotta says:

  Snyggt kort! Jag gillar hur du har stämplat på tagen….och färgerna. Dom lär bli glada över detta fina kort!

  Det har varit kul att spanat in dina alster här på söndagarna….alltid så fina!

 2. vildas puck says:

  Hej Stmpelinetje

  Välkommen som gäst dt och vi ser fram emot dina alster här inne.Ditt örsta inlägg illade jag skarpt
  mvh Puck

Leave a Reply