Lots of Love at Christmas

Inlägget postat av: on November 10, 2016


Julkort med två kärleksfulla vättar i svampskogen under kraftigt snöfall. Målade på en utriven sida från ett block, med kaffe fläckar. Har har som vanligt färglagt med akvareller samt vättarnas hår och skägg där hat jag också använt Wink of Stella vit med glitter. Denna effekten vill inte kamera fånga, synd för det blev så snyggt!
 
Christmas card with two loving goblins in the mushroom forest during a  heavy snowfall. Painted on a page torn out of a block, with coffee stains. As usual I colored with watercolors and the Goblin hair and beard  I also used Wink of Stella white with glitter. This effect does’t the camera to capture, sorry for it’s  so beautifully!
 
2016-11-02-15-14-01
2016-11-02-15-13-55 2016-11-02-15-14-07
 
Engelska jultexter (A6-kit)
 
 
 
 
Marie vilda bannerThis post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply