SteamPunk Jul

Inlägget postat av: on October 10, 2016


Här kommer ett snabbt och enkelt julkort… som jag snodde ihop igår. Babykortet som jag tänkt visa och som är till  hälften klart får vänta, då babyn inte har anlänt ännu (inte färdig bakad ännu).

Tillbaks till Julkortet här har jag använt både nya och gamla stämplar (de nya är inte från den senaste kollektionen)de har jag beställt…så de får bli ett senare projekt). Allt förutom Ink, wasshi-tejpen och kortbasen är återvunnet material från diverse emballage (t.ex det röda glansiga pappret är från en Crealies stencil). Använde em MS punch med snöflingor, den embossa samtidigt och för att snöflingorna skulle få lite mer glans så målade jag dem med clear Wing of Stella.

Det var länge sedan jag lekte med mina embossingpulver…och fick för en tid sedan veta att de har faktiskt ett bäst före datum (bäst att börja använda upp dem – medans de fortfarande fungerar) Jag började  med min egna blandning bronze/cappuccino och clear embossingpulver som har minst 5 år på nacken, för säkerhetskull blandade jag i lite med clear pulver. Det blev inte till min belåtenhet så jag testade istället en antikguld som glömt bort att jag köpt. Gillade inte den heller så iställat blev det bara clear! Allt är sedan stämplat med Archival – Vermillion (texten har jag även använt svart, offset stämplat). Använde flera olika nyanser av grön Distress Ink runt de stämplade motiven, applicerat med svinborst penslar.

2016-10-09-16-17-32

2016-10-09-16-17-36

 

Steampunk Jul med engelska texter 1 A6 kitThis post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply