TRE FJÄRILSKORT

Inlägget postat av: on October 5, 2016


Jag har använt mig av en embossingfolder som ingår i ett tvåpack från We R Memory Keepers. Den utstansade fjärilen ingår även den i ett flerpack, från Tim Holtz/Sizzix. Det är två olika sirliga fjärilstansmallar och två bakgrundsstansmallar i samma paket :).

Jag provade att jobba med sugrör på handgjorda kort för första gången, i o m att de fångade mitt öga här hemma, när jag började röja och fixa bland pysselsakerna :).

Citaten är stämplade med svart StazOndyna och stämplar från Vilda Stamps, på krympplast. Jag har sedan stansat ut formerna med olika stansmallar och krympt ned plasten med hjälp av en embossingfön.

Hjärtliga gratulationerSvenska texter 2

Vänskap får själen att blomstraVänskap får… V387

Önskar dig en dag lika underbar som du Önskar dig…  V451

I och med att krympplasten är halvt om halvt genomskinlig, och inte riktigt “poppade” från bakgrunden, valde jag att måla baksidan med Picket fence Distress Paint från Tim Holtz/Ranger.

Att stämpla just texter på krympplast, tycker jag är oerhört fiffigt, speciellt med lite större texter, i o m att de krymper ned till circa en fjärdedel av originalstorleken :). Då får man plats med lite mer på kortet :).

Jag har limmat fast allt med antingen smältlim eller Glossy accents, från Ranger.
This post is posted by Sari


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply