SPA-Dag / SPA-Day

Inlägget postat av: on September 27, 2016


Här har jag maskerar samman två olika stämplar samt ersatt söndags skylten med den tomma, där skrev jag istället SPA-dag. Jag började med att måla bakgrunden med mina akvarell färger denna gången med wet in wet teknik. Dekorerade med wink of Stella clear-glitter över den stencilerade mönstret och bling.

****

Here I have masks together two different stamps and replaced the Sunday sign with the blank one, where I wrote spa day instead . I started by painting in the background with my watercolors this time with – wet in wet technique. Decorated with Wink of Stella-clear glitter over the stenciled patterns and added blings.

2016-09-23-21-16-53

Grattis kort till en Spa upplevelse

****

Congratulation card to a spa experience

2016-09-23-21-16-49

My absolute favorite day is of course spa day

 

Veckodagar A6
Marie vilda bannerThis post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply