Happy Halloween

Inlägget postat av: on September 10, 2016


Här kommer ett Halloween kort där jag använde alla stämplarna i det här kittet. Den enda maskering jag gjorde var att maskera stammen så att jag kunde stämpla grav kullen. Ugglan samt baneret är utklippt och 3D monterat, ugglans ögon har fått ett lager glaze som ytterligare 3D effekt. Allt är färglagt med akvareller samt gel pennor, en vit och en clear glitter.  Happy är utstansat mossgummi (silverglitter) Cuttlebug Fancy Pants men var lite för stora. Mitt tips är att krympa dem med värme fönen…

****

Here is a Halloween card where I used almost every stamps in this kit. The only masking  I did was to mask the trunk so that I could stamp the hill i the background. The owl and the banner is cut out and 3D mounted , the owl’s eyes even got a layer glaze as an additional 3D effect. Everything is colored with watercolors and gel pens, white and clear glitter. Happy is die cut out of funky foam  (silver glitter)  with Cuttlebug Fancy Pants but they where too big. My tip when this things happens is to shrink them with the embossing fan. . .

2016-09-03 15.43.46

Halloween 2014 (A6-kit)

2016-09-03 15.43.56 2016-09-03 15.44.03

Insidan /Inside

Jag behövde något kul för insidan, denna söta flicka på pumpa var bara perfekt, jag klippte ut henne och färglade henne med akvareller och 3D monterad henne och avslutade med göra en ram med en vit gel penna.

I needed something fun for the inside, this cute girl on the pumpkin was just perfect, I cut here out colored her whit watercolors and 3D mounted her and doddle with a white gel pen.

2016-09-01 15.30.58

Häxa på pumpa
Marie vilda bannerThis post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply