Bokmärke / Bookmark

Inlägget postat av: on August 10, 2016


Här kommer ett glamoröst bokmärke som jag gjort till mig själv. Basen är ett glansigt och glittrigt cardstock och ett silverpapper som jag stämplade med en massa olika Vilda stämplar.  Texten och fjärilarna i svart Archival ink och kugghjulen i Cornflower Blue, eftersom den är vattenfast. Maskerade text pilen så att kugghjulen skulle falla in i bakgrunden, medan fjärilarna fick bli lite transparent och svävar överst.

****

Here comes a glamorous bookmark I made to myself. The base is a shiny and glittery cardstock and a silver paper where I stamped with a lot of different Vilda stamps. The text and butterflies in black Archival ink and the gears in Cornflower Blue, because it is waterproof. I masked the text arrow so that the gears would fall into the background, while the butterflies got to more  transparent and floats on top.

2016-07-30 19.13.15 2016-07-30 19.13.32

BoktexterThis post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply