Tack kort / Thank you card

Inlägget postat av: on June 10, 2016


Avtacknings kort till sonens underbara lärare, nu drar han vidare till gymnasiet… på sin resa ut i vuxenlivet.  Det är et center step card med en hel del utstansat. Jag gjorde ett snitt i kanten på loket så att jag kunde sticka in tack biljetten där och stämplade en ram med textstämpel “Lif is a JOURNEY”

A thank you card for my son’s wonderful teacher, now he’s of to high school. . . on his journey into adulthood. It is a Center Step card with a lot cut outs. I made an incision at the roof of the locomotive so that I could insert  the thank you ticket behind it and  I stamped a frame with text stamp “Lif is a JOURNEY”

2016-05-23 16.43.512016-05-23 16.43.48

Marie vilda banner
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply