Present ask /Giftbox

Inlägget postat av: on June 27, 2016


Jag hade tänkt stämpla ett collage med olika stämplar på locket…men glömde det och kom på det då lådan redan var monterad. Blev lite ivrig och se om mina uträkningar stämde, skulle locket passa… och det gjorde det.  Det blev stenciler, gel pennor, Wink of Luna pennor, Distress ink, gel medium och washi tejp som dekoration av locket istället. Text skylten blev i alla fall som det var tänkt från början…så gott folk…det otroliga har inträffat! Jag har bara använt en Vilda stämpel!!!

I had intended to stamp a collage with various stamps on the lid to this box that I made. . . but forgot do do that before I assembled the box .  I got a bit carried away to see if my calculations was correct , would the lid fit. . . and it did. It used stencils, gel pens, Distress ink, gel medium, Wink Of Luna pens and washi tape  to decoration of the lid instead.  The text plate i got to do  as it was originally intended. . . So folks. . . the unbelievable has happened! I’ve only used a Vilda stamp!!!

2016-05-22 18.53.45

Marie vilda banner
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply