KORT MED KRYMPPLASTDEKORATION

Inlägget postat av: on May 5, 2016


Längst ned i inlägget, hittar du en demofilm om hur jag jobbar med krympplast.

Jag har använt mig av en fantastisk stansmall från Spellbinders – decorative elements – labels 47. Den är trixig att få ut, men den är väl värd sitt slit :). Jag har även använt en form från Joy Crafts.

Jag har använt mig av de fjärilsstansmallar som följde med Big Shots startpaket (den vanliga storleken av stansmaskin), och jag måste medge att det är ett riktigt bra startkit man får med :). Jag vet dock inte om de går att köpa separat någonstans. Några stämplar fick jag dock inte med…

Jag har sprayat båda fjärilarna med olika färger, för att skapa lite intresse och sammanhang i kortet.

Här ser du den fina textstämpeln från Vilda Stamps; Always believe that something wonderful is about to happen. Texten ingår i ett kit med andra engelska stämplar (v763).

Och här ser du lite bättre all textur och volym som kortet har… Jag har limmat fast en bit wellkartong under den gröna formen, för att öka volymen något. Fjärilarna är monterade med limpistolslim, i två lager.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MjbAJiMhOQc[/youtube]

 
This post is posted by Sari


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply