Nytt Hem / New Home

Inlägget postat av: on February 27, 2016


Här kommer ett kort som jag gjort till min bror och min amerikanska svägerska, som nu flyttat till Sverige. Hon älskar kor så jag fixade en till baksidan av kortet, som är ett pop-up card (Karen Burniston, Sizzix die).  Framsidan pryds av en uggla som överlämnar nycklarna till huset, övade lite Zentangle också och som vanligt är allt färglagt med akvareller W&N samt H2O.

Here is a card I made for my brother and my American sister-in-law, they have moved to Sweden. She loves cows so I  just hade to have one on the card… i put it on the back of the card, it’s a pop-up card (Karen Burniston, Sizzix die). The front is have an owl who has the keys to the there house,. I also practicing some Zentangle on the front and as usual everything is colored with watercolors W & N and H2O.

2016-02-16 11.47.29

Framsidan / Front

 

Jag gjorde några extra pop-up fästen ett för lyktstolpen och det mellan stora svamp huset, gräset är en (Karen Burniston, Elisabeth craft die).  Lyktstolpen var jag tvungen förstärka så att den inte skulle böja sig, så först limmade jag samman två akvarell papper (220 g ) innan jag stämplade och klippet ut den. Gräset vid de mindre svamphusen ritade jag dit med en penna.

I did some extra pop-up mounts for a the lamp post and mid-sized mushroom house, the grass is a (Karen Burniston, Elisabeth craft die). I hade to strengthen the lamppost, so that it would not bend. Fist I glued together two watercolor paper (220 g) before I stamped and cut it out. The grass at the small mushroom houses I drew with a pencil.

2016-02-16 11.48.32

Insidan / Inside

2016-02-16 11.48.51

Insidan / Inside

2016-02-16 11.49.04

Insidan / Inside

Hörnen är en Cherry Lynn die / The corners are a Cherry Lynn die

2016-02-16 11.49.40

Baksidan / Backside

Vilda Stamps:

Minihus kitThis post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply