Vår / Spring

Inlägget postat av: on January 27, 2016


Nu väntar vi på VÅREN…så jag tog och tjuvstartade! Först tänkte jag bara använda stämplar från ett och samma kit, men sedan ville jag luta kärran mot en tunna. Det blev några fler tunnor och några stenar skulle också passa in. Resten har jag ritat in själv, såsom björkarna, gruset och gräset…

Now we wait for spring … so I went and jumped the gun! At first I was just going to use stamps from the one and the same kit, but then I wanted to tilt the cart towards a barrel. Then I added a few more barrels and some stones would also look nice. The rest I have drawn in my self, such as birch trees, gravel and grass …

2016-01-25 16.17.06

Tunnorna och stenarna är 3D monterade och allt är färglagt med akvarell färger.

Barrels and stones are mounted on foam tape and everything is colored with watercolors.

2016-01-25 16.16.58 2016-01-25 16.17.01

Vilda Stamps

Kit med blomsterälvor A5
 Marie vilda bannerThis post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply