Snöfall / Snowfall

Inlägget postat av: on November 27, 2015


Det här annorlunda julkortet blev till efter att dottern undrade om vi skulle tänka lika… vi bestämde att vi skulle göra ett julkort. Jennifer valde ut några stämplar och jag några (4 st) vi var tvungna att använda alla stämplarna minst en gång och för att skruva till det valde vi några fjärilar. Jag valde ut några mönstrade papper, ett hemskt och ett enklare samt en grå kortbas. Det var även jag som valde washi tejp och grön Inkagold… inga stansar fick användas…men svart- och vit gel penna fick användas…ingen Snowpen eller annan puff färg. Dottern valde lite olika distress nyanser hon gillar…

This different Christmas was a product of a challenge that me and my daughter had, we wanted to now…  if we would think the same… so we decided we would do a Christmas card. Jennifer chose some stamps and I a few (4) we had to use all of them at list one time and for give it a twist  we chose to add some butterflies. I picked out some patterned paper, a terrible one and an easier and a gray card base. It was also I who chose washi tape and green Inkagold … no punches was allowed to use … but black and white gel pen was ok … no Snowpen or puff paint. My daughter got to select some shades distress she likes …

2015-11-21 21.21.12

2015-11-24 10.52.04 2015-11-24 10.52.10 2015-11-24 10.52.22

Rosentag och rosswirlThis post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply