DARE TO BE DIFFERENT

Inlägget postat av: on November 16, 2015


För att vara oersättlig, måste man våga vara annorlunda.

Det här är ett kort med staffli bakom, för att kunna ställa det upp (Small easel – Tim Holtz/Sizzix).

Jag har använt mig av en fantastisk stansmall från Spellbinders (Mystical embrace) för att skapa en guldfärgad ram med hjälp av en stämpeldyna med guldfärg (Encore! har fantastiska metallic-dynor).
Till saken hör jag att jag började med att färga in ramen grå, för att jag ville testa något annorlunda… för mig…
Sen fortsatte jag att jobba in fler färger och avslutningsvis täckte jag allt med svart. Jag var ändå inte nöjd, vilket ledde mig till att färga in allt med guld.
Allt detta bläck gjorde papperet ganska blött, så jag fick torka det med embossingfön för att få färgen att torka.
Man kan givetvis göra det enkelt för sig och måla ramen med t ex inka gold-skimmerpasta eller akrylfärg (eller distress paint), eller spraya det med guldspray :). 

Jag höll resten kortet så enkelt jag kunde, i o m att jag ville ha fjädern i fokus (stansmall från Spellbinders (feathers). Jag inspirerades av Annelie Runessons härliga fjäderkort, som jag sett på facebook.

Jag har stansat ut en tag-form med fin överdel ur krympplast med en stansmall från crea-lies och därefter stämplat det engelska uttrycket:
In order to be irreplaceable one must always dare to be different.

Jag har därefter krympt ned motivet till en fjärdedel med en embossingfön. Det är ett käckt sätt att få plats med en stor text på liten yta :).
This post is posted by Sari


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply