Art Journal

Inlägget postat av: on October 27, 2015


Jag köpte mig en Art journal pärm och några extra blad, nu när Panduro hade sin stora höst REA. Har länge varit nyfiken på ville prova om det var något för mig och på nu till ett rimligt pris. Det var riktigt roligt och definitivt något för mig 🙂

Akvarell papper – Vit Gesso  – Vit modeling past – Gelatos  – Distress Ink – Washitejp -Pennor (vitt, svart, grå med glitter, guld med glitter och silver) – Glaze – 3D tejp -Kedja -Mönstrat papper -Akrylsprayer (egen tillverkade) och så förstås en massa Vilda Stamps (se länkarna här nedan) fuchsia är en utgående stämpel och det finns just nu endast några få exemplar kvar på Outlet hyllan, endast 25 kr.

***

I bought an Art Journal binder and a few extra sheets on Sales. Have for a  long time been curious and wanted to try if it was something for me and now at a reasonable price. It was really fun and definitely something for me 🙂

Watercolor paper – White Gesso – White modeling past – Gelatos – Distress Ink – Washitejp -Pens (white, black, gray with glitter, gold glitter and silver) – Glaze – 3D tape – Chain -Pattern paper -Acrylic sprayer (self-produced) and so of course a lot of Wild Stamps (see links below) the fuchsia is an retired stamp and there are currently only a few left on the Outlet shelf,  at only 25 SEK.

 

2015-10-15 14.54.53

Kugghjulshörn med klockor

2015-10-15 14.55.06

2015-10-15 14.55.15
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply