Christmas Trees Pop Stand

Inlägget postat av: on August 27, 2015


Jag köpte nyligen några av Karen Burniston nya Pop it Ups stansar, Christmas Trees Pop Stand set (1037). När man öppnar kortet så uppstår en 3D gran i mitten av kortet. De små bladen är egentligen en hörn stans (Cut’n shape) och bären gjorde jag med pearl marker.

I recently bought some of Karen Burniston new Pop Ups  dies, Christmas Trees Pop Stand Set (1037). When you open the card, then a 3D Christmas Tree appears in the middle of the card. The small leaves are actually a corner punch (Cut’n shape) and the berries I made with pearl marker.

2015-08-24 20.04.02

2015-08-24 20.04.06

 

Granen på framsidan är en restprodukt från gran ramen och har här använt en CB embossing folder (gran).

Christmas tree on the front is a waste product from spruce frame and here have I used a CB embossing folder (spruce).

2015-08-24 20.04.10

Jag tänkte om jag gjorde några hål i de olika inre delarna, så kunde jag trä igenom en tråd (ljusslinga). Den faller inte alltid ut som den skall då man öppnar kortet…men pillar man lite fingrarna så fixar det sig.  En spellbinders fick bli en julgrans matta, dela den på mitten och monterade delarna på var sidan om vikningen.

I thought if I made some holes in the different internal parts, I was able to thread through a thread (light chain). The tree will not always fall in to place when you open the card … but you can fix it with you fingers.  A Spellbinders I had become a Christmas tree carpet, I split it in half and assembled parts on each side of the fold.
2015-08-24 20.05.20

2015-08-24 20.04.29

 

Ramen har jag färglagt med två gel pennor, guld och koppar för att få lite mer liv i den…

The frame I have colored with two gel pens, gold and copper to get a little more life into it …

Stämplar/Stamps:

Brevbakgrund
ca.110x90mm

 

Svenska Jultexter  (A5-kit)This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply