DISTRESSBAKGRUND MED SEMESTERTEMA

Inlägget postat av: on August 5, 2015


Jag har påbörjat ett minialbum med olika stämplingstekniker.

Jag valde att göra en distressbakgrund i cirkelform – med hjälp av en egengjord stencil – som jag stansat fram med en cirkelstansmall (die).

 

Jag har använt mig av en stämpel med en kvinna och en man (Strandraggare text holiday (V680)) från Vilda Stamps, som jag maskat av – innan jag jobbat in distress-cirkeln. Jag har också stämplat en text om sommaren (v691) – så att den hamnar bakom det soldyrkande paret :).

Jag har tagit fasta på det faktum att sommaren ger oss alla utmärkta tillfällen till minisemester samt möjlighet koppla av och ladda batterierna. Jag har använt mig av två o lika stämpelkit för att få fram orden :).

Enkla fraser A6 V669 (minisemester)

Småkort semester A6 V767 (ladda batterierna, koppla av)


När jag var klar med allt maskande och själva distress-cirkeln, färglade jag figuren med distresspennor och en vattenbehållar-pensel.
This post is posted by Sari


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply