Havet

Inlägget postat av: on July 16, 2015


Mitt sista kort denna gången handlar om havet! Denna gången har jag använt mig av Stämplar alla från Vilda så klart och distressfärger. Ett akvarellpapper av fin kvalité. De stora fälten under har jag borstat fram med olika färger. Alla dekorationerna är naturmaterial utom en enda pärla.

Jag vill tacka Vilda Stamps för att jag fått härja fritt här i maj-juli! Det har under VARIT jätteroligt!

Ett stort tack till er alla som varit och tittat på mina alster här på Vilda bloggen och i min egen blogg Mormors turma !

Kram Kerstin

4-IMG_5438 1-IMG_5441 2-IMG_5440 3-IMG_5439

This post is posted by KerstinRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

One Response to “Havet”

  1. Coy Elland says:

    I was wondering if you ever thought of changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

Leave a Reply