Lekstuga / Playhouse

Inlägget postat av: on July 10, 2015


Här kommer ett kort med en extra utrustade (svamp) lekstuga…dubbelt så roligt och det finns också härliga äpplen att äta! Jag har inte maskerat någonting denna gången (kors i taket) utan använt min Stamp-a-ma-jig, för att placera stämplarna exakt där jag vill ha dem. Om du inte redan har en Stamp-a-ma-jig, så kan jag varmt rekommendera dig att köpa en sådan omgående, du kommer aldrig att ångra det köpet! Mus pojken har jag klippt ut och monterat på gungan och målat över svansen så att det ser ut som den är bakom gungans snören. Äpplena har jag dubbel stämplat och monterat ovan på varandra, både så att den ena skulle täcka ändan på svansen, men även för att skapa lite mer dimension.

****

Here’s a card with an extra equipped (mushroom) Playhouse … double the fun, and there are also wonderful apples to eat! I have not masked anything this time (cross on the ceiling), I used my Stamp-a-ma-jig, for placing the stamps exactly where I want them. If you do not already have a Stamp-a-ma-jig, I can recommend you to purchase such immediately, you will never regret it!The Mouse dressed boy have I cut out and mounted on the swing and painted over the tail so that it looks like it’s behind the swing strings. The apples I double stamped and mounted above on each other, both so… one would cover the end of the tail, but also to create a little more dimension.

 

2015-07-07 21.55.41  2015-07-07 21.57.052015-07-07 21.56.59
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply