Mini Album

Inlägget postat av: on June 20, 2015


Här kommet ett uppslag från mitt första mini album som jag någonsin gjort, det var till en man som heter Markus, som fyllde 60 år. Han älskar att fotografera så det blev en uppskattad present, som totalt tog mig 72 timmar att göra.

Text stämpel, där har jag använt embossing pulver (ljus gult) filmnegativ rutan har jag klippt ut och monterat så att det går att tjuta in ett foto, så att den ramar in fotot.  Den Stora kameran är en Tim Holtz stans, där jag stansat ut flera lager av lins ringen, för att skapa en 3D effekt (den skall limmas ovan på fotot…

****

Here come a spread from my first mini album that I ever made, it was to a man named Markus, who turned 60 this year. He loves take photos and he LOVED IT!, It took  me 72 hours to make it.

On the text stamp, I used embossing powder (light yellow) filmstrip, I cut out and mounted so that get a photo inside the frame.  The huge camera is a Tim Holtz die, where I punched out several layers of big lens ring, to create a 3D effect (it should be glued on top of the photo … and frame the photo.

IMG_8347
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply