Din Dag / Your Day

Inlägget postat av: on May 10, 2015


Kortbasen där har jag använt en av mina nya stenciler (ormskinn) och grävde fram min Fiskars torr embossing platta och mallar och skapade en ram. Stämplarna kommer båda från Vilda Stamps och för att skapa lite 3D effekt så använde jag Snow Pen till den spritsade grädden på tårtan. Pyntade också med två 0lika utstansade krumelurer.

****

On the Card base I used one of my new stencils (snake skin) and dug out my Fiskars dry embossing plate and templates and created a framework. The stamps come both from Vilda Stamps and to create some 3D effect on the spritsade icing on the cakeI used a  Snow Pen. I also used some die cut flourish for decoration.
This post is posted by Marie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply