Linjefri färgläggning

Inlägget postat av: on April 15, 2015


Hej på er!

Här kommer mitt andra inlägg för dagen och här vill jag inspirera er med ett kort med en rolig färgläggningsteknik.
Jag har alltså färglagt den här bilden på ett sådant sätt att man inte ser stämpellinjerna, och för att få till det så gäller det att stämpla motivet i riktigt riktigt ljust grå nyans, nästan så att man bara precis ser linjerna. Det tycker jag är lättast att göra genom att färga in stämpeln i svart färg och stämpla av motivet på ett skräppapper ett par gånger innan jag stämplar på det pappret jag vill använda, och när det är gjort så färglägger jag som vanligt, men lägger lite extra energi på att få dit skuggor så former ändå syns. Stämpeln jag använt är V746 och längre ner kan ni se hur hon ser ut MED stämpellinjer.

PICT2524;E

746
Tack för titten!
Lämna gärna en kommentar!
//Tina
This post is posted by Tina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inlägget inlagt av

Kommentarer

Leave a Reply